Font Size

Cpanel

Instruccions per a la preinscripció

Accés a primer curs

Quan accediu a l'aplicatiu de preinscripció online, cliqueu primer curs

Accés a un curs superior a primer curs

Per accedir a 2n, 3r, 4t, 5è o C1. Teniu dues opcions:

1) Preinscripció directa al curs corresponent, sense fer el test de nivell. Aquesta opció és per a les persones que us trobeu en alguna de les circumstàncies següents:

  •  Heu aprovat el curs anterior en una EOI.
  •  Teniu el certificat de nivell bàsic o el certificat de nivell intermedi d’EOI.
  •  Teniu alguna de les acreditacions, de l’any en curs o dels dos anteriors, de les taules d’exempcions que trobareu al final d’aquesta pàgina.
  • Heu de presentar la documentació acreditativa d'aquestes circumstàncies de l'1 al 3 de setembre, en línia o a la secretaria del centre de 9:30h a 13:30h. si la situació sanitària ho permet.

2) Preinscripció al test de nivell.
Aquesta opció és per a les persones que ja teniu coneixements de l'idioma al qual us voleu preinscriure però no us trobeu en cap de les circumstàncies anteriors o no disposeu de la documentació que les pot acreditar. 

Si no feu la inscripció al test de nivell ara, després ja no el podreu fer.

Es recomana fer el test de nivell per garantir un diagnòstic més acurat.

De l'1 al 8 de setembre és imprescindible acreditar documentalment qualsevol d’aquests supòsits. Si no disposeu de la documentació pertinent i/o no us heu inscrit al Test de Nivell, no podreu realitzar-lo; en cas que el vostre número surti en el sorteig d'adjudicació de places amb dret a matrícula tampoc no us podreu matricular.

Escola Oficial d'Idiomes El Vendrell - Avda Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell 43700 - Tels.: 977667444 i 637347982    Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estàs aquí:Inicio Secretaria Preinscripció Instruccions