Font Size

Cpanel

Documentació i taxes

Taxes i Preus públics per al curs 2019-2020

D'acord amb la Llei 4/2017, de 28 de març i la Llei 5/2017 de 28 de març, les taxes vigents per la matrícula i serveis per a alumnes oficials dels Nivells Intermedi B1 (3r) i Nivell Intermedi B2 (4t i 5è) són:

  • Matrícula ordinària per a alumnes oficials 286,00€.
  • Matrícula per a alumnes oficials per segona vegada en el mateix curs i idioma 371,80€
  • Matrícula per a alumnes oficials per tercera vegada en el mateix curs i idioma 514,80€

Tenen dret a una bonificació del 50% de la taxa els alumnes membres de famílies nombroses de categoria general i els membres de famílies monoparentals. Estan exempts d'aquesta taxa les famílies nombroses de categoria especial, els becaris; les persones subjectes a mesures privatives de llibertat; les víctimes d'actes terroristes i les persones que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%.

D'acord amb el que estableix l'ORDRE ENS/161/2015 de 29 de maig, els preus públics per a la matrícula per al Nivell Bàsic (1r i 2n) i C1 són:

  • Matrícula ordinària per a alumnes oficials 275,00€.
  • Matrícula per a alumnes oficials per segona vegada en el mateix curs i idioma 357,50€
  • Matrícula per a alumnes oficials per tercera vegada en el mateix curs i idioma 495,00€

Tenen dret a una bonificació del 50% de la taxa els alumnes membres de famílies nombroses de categoria general i els membres de famílies monoparentals. Estan exempts d'aquesta taxa les famílies nombroses de categoria especial, els becaris*; les persones subjectes a mesures privatives de llibertat; les víctimes d'actes terroristes i les persones que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%; persones membres d'unitats familiars que percebin la renda mínima d'inserció o la renda activa d'inserció i les persones víctimes de violència de gènere.

* Els becaris han d'ingressar l'import del preu públic i un cop obtingut la beca o l'ajut ho han d'acreditar davant de la direcció del centre que els retornarà el 100% de l'import pagat.

La quota per serveis complementaris pels alumnes oficials és de 30€

  • La formalització de la matrícula implica l'acceptació de la seva normativa.
  • Els trasllats de matrícula viva dintre de Catalunya no donaran lloc al pagament de taxes, però els alumnes que arribin procedents d'una EOI d'una altra Comunitat Autònoma hauran de pagar la totalitat de la taxa per serveis acadèmics. (Llei 20/2001 de 28 de desembre de Taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya)

Documentació necessària per formalitzar la matrícula oficial

Un cop formalitzada la matrícula on line, només cal que feu arribar a l'escola, per correu electrònic o presencialment, el document acreditatiu d'exempció o bonificació de taxes. En el cas de pagament de taxa ordinària, no cal presentar cap document.

 

 

Escola Oficial d'Idiomes El Vendrell - Avda Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell 43700 - Tels.: 977667444 i 637347982    Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estàs aquí:Inicio Secretaria Documentació i taxes