Font Size

Cpanel

Secretaria

Convocatòria extraordinària anglès

Prova per a l'obtenció dels certificats dels nivells intermedi, avançat i C1 d'anglès. Convocatòria extraordinària

El Departament d'Ensenyament organitza les proves de règim lliure per a l'obtenció dels certificats de nivell Intermedi B1, de nivell Intermedi B2, i de nivell Avançat C1. El primer correspon a 390 hores lectives i al nivell B1 del Consell d'Europa i el segon, a 650 hores lectives i al nivell B2 del Consell d'Europa. 

La inscripció dóna dret a fer un únic examen que consta d'una prova escrita i una prova oral.

Per presentar-se a les proves cal acreditar que s'ha superat el segon curs d'ESO (o nivell equivalent) i tenir com a mínim quinze anys o complir-los durant l'any de la inscripció a la prova. Només han de fer la inscripció les persones candidates de règim lliure. No es pot tenir simultàniament la condició d'alumne o alumna oficial i aspirant de règim lliure del mateix idioma.

La quantitat de places màximes ofertes es fixa d'acord amb les disponibilitats d'espai i de professorat de cada EOI. La inscripció es cobreix d'acord amb l'ordre de demanda i es tanca en el moment que es cobreixen les disponibilitats màximes de cada centre.

Per a més informació consulteu aquest enllaç

Escola Oficial d'Idiomes El Vendrell - Avda Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell 43700 - Tels.: 977667444 i 637347982    Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estàs aquí:Inicio Secretaria Matrícula Convocatòria extraordinària Convocatòria extraordinària anglès