Font Size

Cpanel

Programa PIA +

Programa PIA + a l’EOI El Vendrell 

L'EOI del Vendrell participa en el nou Programa PIA + per a l'aprenentatge d'idiomes dels docents. El Programa PIA+ 2019-2020 és un ajut a l’estudi per al professorat que cursi i superi una llengua estrangera en una EOI o a l’IOC per als nivells següents:

  • nivells de 4rt, 5è, C1 i C2 per a la llengua anglesa a les EOI
  • tots els nivells per a les llengües alemany, àrab, francès, italià, rus i xinès

 

Destinataris: professorat en actiu de centres públics, municipals i privats concertats. Més informació a: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formaciogeneralprofessorat/llengues/accions_llengues_estrangeres_curriculars/cursos-eoi-ioc/

Aquest programa també dóna continuitat als nostres alumnes que havien obtingut una plaça de la Reserva de Mestres els cursos anteriors.

 

Més informarció a:

http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formaciogeneralprofessorat/llengues/accions_llengues_estrangeres_curriculars/cursos-eoi-ioc/

 

 

Escola Oficial d'Idiomes El Vendrell - Avda Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell 43700 - Tels.: 977667444 i 637347982    Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estàs aquí:Inicio Informació Programa PIA +