Font Size

Cpanel

Presentació

L’Escola Oficial d’Idiomes del Vendrell (EOIV) és un centre educatiu de règim especial de titularitat pública. Forma part de la xarxa d’EOI que depenen directament del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, distribuïdes per tot el territori. L’EOIV es troba a la comarca del Baix Penedès, en el municipi del Vendrell i és l’únic centre d’aquestes característiques a la comarca. Aquest centre oficial d’ensenyament d’idiomes es va posar en funcionament durant el mes de juliol de 2003 i oferta cursos d’anglès i de francès.

Actualment l’escola compta amb 13 grups d’anglès i 7 grups de francès amb una ràtio màxima de 30 alumnes per grup. Tal i com està previst en els ensenyaments d’idiomes de règim especial, l’alumnat ha d’haver acabat el primer cicle d’ESO per poder-se matricular en una EOI, per aquesta raó l’edat mínima dels alumnes és de 14 anys per als alumnes que estudiïn una llengua diferent de l’ idioma obligatori de la ESO i de 16 anys per accedir a qualsevol idioma. Això explica la diversa tipologia d’alumnat que podem trobar al centre, bàsicament podem parlar de tres perfils:

estudiants d’ensenyaments secundaris, estudiants universitaris de diferents camps i matèries i joves professionals amb un ampli ventall d’activitats professionals i inquietuds. L’alumnat també compta amb persones d’una certa edat que pel seu caràcter inquiet i d’afany de superació volen completar la seva experiència vital amb l’aprenentatge d’una llengua estrangera.

L’escola no té edifici propi i comparteix els espais de l’edifici on es troba l’ Institut Baix Penedès. Aquesta situació ens permet gaudir d’espais amplis i de compartir recursos amb aquest centre on disposem de 7 aules pròpies equipades amb kit multimèdia d’aula i pissarra digital; també tenim accés a l’aula multimèdia  on hi ha 8 ordinadors propis o bé a les aules d’informàtica de l’ institut. En època d’exàmens i per a les activitats culturals, podem fer ús de la sala d’actes, completament renovada, amb capacitat per a 100 persones. L’escola té un pàrking públic i gratuït al davant mateix i en els carrers adjacents és fàcil trobar aparcament, sobretot en el segon torn de classes.

Escola Oficial d'Idiomes El Vendrell - Avda Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell 43700 - Tels.: 977667444 i 637347982    Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estàs aquí:Inicio Centre Presentació