Font Size

Cpanel

Tauler d'anuncis

 
 

Informació Avaluació B1, B2 i C1

Tot i que les notícies de l'evolució de la pandèmia són positives, encara no podem tornar a la nostra escola i s'han ANUL·LAT les proves unificades de Certificat per als alumnes oficials de B1, B2 i C1.

Per aquest motiu, hem adaptat el nostre sistema d’avaluació per tal que els alumnes oficials de B1, B2 i C1 pugueu ser avaluats a finals de curs.

Aquesta avaluació contínua es basarà en les següents instruccions dictades pel Departament d’Educació:

  • Tot l'alumnat oficial, d'A1 a C2, serà avaluat pel seu professorat seguint les instruccions que determini cada departament de cada escola.
  • Cal que, en finalitzar el curs, es disposin d’evidències per poder qualificar l’alumnat. Aquesta informació s’ha de tenir en compte juntament amb l'avaluació que s’hagi dut a terme anteriorment per tal de poder fer l’avaluació final.
  • En el cas dels cursos que condueixen a l'obtenció d'un certificat, aquesta avaluació donarà dret a l'obtenció del certificat corresponent.
  • Aquest procés d'avaluació per a tots els idiomes i nivells ha d’haver acabat no més tard del 19 de juny.

- Davant d’aquesta situació, el calendari de classes lectives s’allarga fins el 2 de juny.

El vostre professor/a és el vostre referent i és qui us orientarà sobre les tasques que cal realitzar i sobre l’adaptació de continguts curriculars, si escau. A través de les trobades virtuals i de la plataforma Moodle, el vostre professor/a us informarà de com serà aquesta avaluació contínua per al vostre curs.

També us volem agrair l'esforç que esteu fent per continuar aprenent anglès o francès i us recordem que si algú té dificultats per connectar-se a la plataforma Moodle, ens ho pot fer saber al correu del centre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   .

Esperant que estigueu bé de salut, rebeu una cordial salutació,

L’equip directiu

EOI del Vendrell

Escola Oficial d'Idiomes El Vendrell - Avda Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell 43700 - Tels.: 977667444 i 637347982    Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estàs aquí:Inicio Tauler d'anuncis Informació Avaluació B1, B2 i C1